Virksomhetsbeskrivelse

Virksomhetsbeskrivelse

Malthus Uniteam AS er en ledende leverandør av modulbygg, containere, rigger og brakker, samt forskalingssystemer og byggutstyr

Modulbaserte løsninger

En vesentlig del av vår virksomhet er leveranser av modulbygg i tre og stål. Våre kunder er innenfor både privat og offentlig sektor, og vi er store på tilpassede løsninger til bygg og anlegg. Her leverer vi alt fra enkle dagrigger til større anleggsleire med alle tilhørende fasiliteter.

Vi har etterhvert opparbeidet oss vesentlig kunnskap om mulighetene innenfor modulbygg, og basert på dette har vi utviklet konsepter for blant annet barnehager, skoler og omsorgsboliger.

Containere og spesialcontainere

Innenfor container-løsninger har vi en stor bredde av produkter og tjenester, fra skreddersøm til standard løsninger. Vi designer, produserer, selger og leier ut containere til både on- og offshore industri.

 

Vi har gjennom årene opparbeidet oss omfattende erfaring i design og levering av spesialcontainere. Dette er skreddersydde løsninger, designet i henhold til kundenes spesifikke behov og krav, og som leveres over hele verden.

Byggutstyr

Innenfor for byggutstyr er den viktigste produktgruppen vår forskalingsløsninger, herunder våre egne forskalingssystemer og stagløsninger.

Vi leverer også alt av nødvendig utstyr for rigg og drift på byggeplasser samt utvalgte verktøygrupper og forbruksartikler.