Anleggsrigg til Iglemyr svømmehall

Stavanger, 03.05.2018

I forbindelse med bygging av den nye Iglemyr Svømmehall i Sandnes, vant Malthus Uniteam anbudet om leveranse av anleggsriggen.

  • MU_nyheter_02a
  • MU_nyheter_02b
  • MU_nyheter_02c

Malthus Uniteam har levert en anleggsrigg på 20 entreprenørmoduler fra Moelven i forbindelse med utbygging av ny svømmehall på Iglemyr i Sandnes, hvor Sandnes kommune er byggherre. Prosjektet har en forventet byggeperiode på i underkant av 2 år, og leieperioden for Anleggsriggen er på ca. 22 måneder.

Utleie eller salg av Anleggsleire, Rigg- og Brakke løsninger til Bygg- og anleggsbransjen er et viktig virksomhetsområde for oss i Malthus Uniteam. Vi er selvfølgelig fornøyd når vi vinner anbud som en konsevens av gode løsninger og riktig pris.

 

Siste nyheter

Malthus Uniteam leverer seks midlertidige modul skoler i Oslo

21.08.2018

Malthus Uniteam signerte høsten 2017 en rammeavtale med Undervisningbygg angående levering av midlertidige skolepaviljonger. Som del av denne rammeavtalen har det vært 7 minikonkurranser, der Malthus Uniteam har vunnet seks.

Les mer

Gladmat 2018

20.07.2018

Malthus Uniteam leverer varme- kjøle- og frysecontainere til Gladmat-festivalen

Les mer

Malthus Uniteam – Sertifisert Carrier Senter

03.05.2018

Mandag 23. april ble Malthus Uniteam sertifisert som Repair Centre for Carrier, verdens største leverandør av aggregater til kjøle-, fryse- og varmecontainere.

Les mer
Nyhetsarkiv