Malthus Uniteam – Sertifisert Carrier Senter

Skytta, 03.05.2018

Mandag 23. april ble Malthus Uniteam sertifisert som Repair Centre for Carrier, verdens største leverandør av aggregater til kjøle-, fryse- og varmecontainere.

  • MU_nyheter_01e
  • MU_nyheter_01f
  • MU_nyheter_01d

Å bli sertifisert som Repair Centre for Carrier Transicold har vært et langsiktig og omstendelig arbeid, med tilhørende krav til kompetanse og erfaring,  som Malthus Uniteam har arbeidet med helt siden 2014.

Mandag 23. april ble arbeidet kronet med hell og Malthus Uniteam ble, som andre firma i Norge, sertifisert som Repair Centre for Carrier Transicold.

Carrier er den aktøren i verden som i største grad har bidratt til fornying og innovasjon i sitt segment og er i dag verdens største leverandør av aggregater til kjøle-, fryse- og varmecontainere. De har en imponerende markedsandel på hele 70% globalt.

 

 

 

Siste nyheter

Nytt Helsehus for Hadsel kommune vunnet av Malthus Uniteam AS

29.03.2019

Malthus Uniteam har vunnet kontrakt på levering av nytt Helsehus til Hadsel kommune

Les mer

Malthus Uniteam leverer seks midlertidige modulskoler i Oslo

21.08.2018

Malthus Uniteam signerte høsten 2017 en rammeavtale med Undervisningbygg angående levering av midlertidige skolepaviljonger. Som del av denne rammeavtalen har det vært 7 minikonkurranser, der Malthus Uniteam har vunnet seks.

Les mer

Gladmat 2018

20.07.2018

Malthus Uniteam leverer varme- kjøle- og frysecontainere til Gladmat-festivalen

Les mer

Malthus Uniteam leverer anleggsleir til Stangeland Maskin

20.05.2019

Malthus Uniteam levere anleggsleir til Stangeland Maskin i forbindelse med bygging av Guleslettende Vindpark. Guleslettene vindpark bygges i Flora og Bremanger kommuner, nord for Florø.

Leveransen består av boligrigger, kantine og kontorer. Totalt 90 moduler.

Utleie av anleggsleirer er ett viktig virksomhetsområdet for Malthus Uniteam hvor vi har lang erfaring med å skape gode løsninger.

Les mer
Nyhetsarkiv