Nyheter

Uniteam Sverige vinner kontrakt i Eskiltuna

Uniteam Sverige vinner kontrakt i Eskiltuna

17.07.2019

Uniteam Sverige har vunnet en kontrakt for å bygge fire midlertidige klasserom som vil være klare 20. august til skolestart. Det er en veldig tidkrevende tidsplan fra kontrakt til ferdig hus, men selskapet føler seg optimistisk om utfordringen.

Det er store utfordringer med dette oppdraget. Likevel føler vi oss fortsatt trygge med vår prosess og vårt produkt, noe som betyr at vi har store forhåpninger om å gjøre dette på den fastsatte tiden. Eskilstuna kommune og vi har hatt en god dialog fra tildeling og nå kontrakten, og de er godt klar over de utfordringene det medfører, sier Kristian Grimsbo, som er Operational Head of Uniteam AB.

En og en halv måned fra kontrakt til ferdig hus. Ja, dette er tiden selskapet planlegger å gjennomføre fire midlertidige klasserom i Eskilstuna. Modulene er på lager i dag, så den store utfordringen er først og fremst å ta ut vann, kloakk og elektrisitet til bygningen, og at Sverige nå starter ferien, noe som gjør det vanskeligere å få tak i installatørene. Byggeprosjektet starter nå umiddelbart for å takle den tøffe tidsplanen som nå er satt.

Selskapet har lang erfaring med midlertidige lokaler, da de er en av Norges største aktører innen modulær leasing. I 2018 ble den svenske avdelingen startet med moduler og har siden da utviklet et konkurransemodulært system som er bygget for å møte krav fra og med i dag.

Les mer
Nytt Helsehus for Hadsel kommune vunnet av Malthus Uniteam AS

Nytt Helsehus for Hadsel kommune vunnet av Malthus Uniteam AS

29.03.2019

Malthus Uniteam har vunnet kontrakt på levering av nytt Helsehus til Hadsel kommune

Les mer

Malthus Uniteam leverer anleggsleir til Stangeland Maskin

20.05.2019

Malthus Uniteam levere anleggsleir til Stangeland Maskin i forbindelse med bygging av Guleslettende Vindpark. Guleslettene vindpark bygges i Flora og Bremanger kommuner, nord for Florø.

Leveransen består av boligrigger, kantine og kontorer. Totalt 90 moduler.

Utleie av anleggsleirer er ett viktig virksomhetsområdet for Malthus Uniteam hvor vi har lang erfaring med å skape gode løsninger.

Les mer

Malthus Uniteam vinner kontrakt med Equinor

21.11.2018

Modulbygg levert til Equinor Mongstad

Les mer

Se vår nye produkt og konseptkatalog for Modul

03.10.2018

Malthus Uniteam er en ledende leverandør av modulbygg til offentlig og privat sektor.
Se vår nye konseptkatalog for Modul.

Les mer

Gladmat 2018

20.07.2018

Malthus Uniteam leverer varme- kjøle- og frysecontainere til Gladmat-festivalen

Les mer

Vestli Skole

08.05.2018

På Vestli i Oslo reises midlertidige skolebygninger i rekordfart

Les mer