Uniteam AB først i Norden og Europa med web shop for container

01.10.2019

Malthus Uniteam AS sitt datterselskap i Sverige, Uniteam AB, er først i Norden og Europa med å lansere web shop for container kjøp og utleie.

  • Containershop-webb
  • Containershop-webb-1

Siden ble lansert denne uken, i første omgang med kjøps funksjonalitet men leie funksjonalitet vil komme fortløpende. Vi håper med dette å gjøre det enklere for våre kunder til å gjennomføre enkle kjøp og leier når og hvor de måtte ønske det.

Det blir svært spennende å følge med på hvordan markedet tar imot denne nyvinningen!

 

Se nettbutikken her https://containershop.se !

Siste nyheter

Malthus Uniteam får nye eiere, styrker satsingen i Norden

23.12.2019

I helgen ble det klart, Malthus Uniteam får ny eier, Algeco Group. Vår nye eier driver i samme bransje som oss. De er den ledende aktøren for utleie av modulbaserte bygg og container løsninger i Europa og i Asia-Stillehavsområdet. Ved å kjøpe Malthus Uniteam satser Algeco for alvor i det nordiske markedet.

Med god støtte fra våre tidligere eiere, har vi som kjent allerede blitt markedsleder i Norge, og vi vokser i Sverige. Med Algeco i ryggen vil vår nordiske satsing bli ytterligere styrket.

Les mer

Malthus Uniteam leverer nytt skoleprosjekt for UBF

20.12.2019

Malthus Uniteam skal levere 4 klasserom med tilhørende toaletter og garderober samt kontorareal til 10 lærerarbeidsplasser som skal stå ferdig montert til skolestart 2020.
Denne paviljongen plasseres ved siden av den vi overleverte nå i sommer

Les mer
Nyhetsarkiv