Nytt Helsehus for Hadsel kommune vunnet av Malthus Uniteam AS

29.03.2019

Malthus Uniteam har vunnet kontrakt på levering av nytt Helsehus til Hadsel kommune

Helsehuset og funksjonene som skal samles i Hadsel kommune er helsestasjonen, ergo- og fysioterapitjenesten, legetjenesten inkludert skadestue og akuttstue, samt administrasjon.

Malthus Uniteam AS stilte med et team på tre stykk som hadde reist opp for å signere kontrakten. I tillegg til Anbudssjef, Bjarte Brunes, var Senior Prosjektledere Tom Meek, som har jobbet mye med anbudet, og Jan Willy Olsen, som er prosjekteringsleder.

– Vi takker veldig til kommunen for tilliten og oppgaven vi har fått. Fremover vil det bli full rulle i forhold til prosjektering, og det vil bli en stram fremdriftsplan. Vi har allerede sett på en del ting som vi ønsker å gjøre for å optimalisere dette bygget, sa Brunes.

Siste nyheter

Uniteam Sverige vinner kontrakt i Eskiltuna

17.07.2019

Uniteam Sverige har vunnet en kontrakt for å bygge fire midlertidige klasserom som vil være klare 20. august til skolestart. Det er en veldig tidkrevende tidsplan fra kontrakt til ferdig hus, men selskapet føler seg optimistisk om utfordringen!

Les mer

Malthus Uniteam leverer seks midlertidige modulskoler i Oslo

21.08.2018

Malthus Uniteam signerte høsten 2017 en rammeavtale med Undervisningbygg angående levering av midlertidige skolepaviljonger. Som del av denne rammeavtalen har det vært 7 minikonkurranser, der Malthus Uniteam har vunnet seks.

Les mer

Malthus Uniteam – Sertifisert Carrier Senter

03.05.2018

Mandag 23. april ble Malthus Uniteam sertifisert som Repair Centre for Carrier, verdens største leverandør av aggregater til kjøle-, fryse- og varmecontainere.

Les mer

Uniteam AB først i Norden og Europa med web shop for container

01.10.2019

Malthus Uniteam AS sitt datterselskap i Sverige, Uniteam AB, er først i Norden og Europa med å lansere web shop for container kjøp og utleie.

Les mer

DELIVERY OF 10FT CONTAINER WITH HPU TO AKER SOLUTIONS

24.09.2019

Malthus Uniteam has delivered a 10’ container with an HPU which will deliver hydraulic power and facilitate workshop conditions. The container body is certified in accordance with DNV 2.7-1 (offshore container) and ATEX Ex zone 2.

Les mer
Nyhetsarkiv