Malthus Uniteam leverer seks midlertidige modulskoler i Oslo

21.08.2018

Malthus Uniteam signerte høsten 2017 en rammeavtale med Undervisningbygg angående levering av midlertidige skolepaviljonger. Som del av denne rammeavtalen har det vært 7 minikonkurranser, der Malthus Uniteam har vunnet seks.

  • Vestli_fasade2
  • Vestli_fasade5
  • Vestli_fasade4
  • Vestli_klasserom2
  • Vestli_klasserom1
  • Vestli_profilbilde_Bygg.no
  • Vestli_fasade3

Første skoler er levert på Vestli og Trosterud.

Kontrakten har en varighet på to år med opsjon på ytterligere to år. En viktig suksessfaktor for at Malthus Uniteam vant denne konkurransen, er vårt  skolekonsept med arealeffektive løsninger.

I tillegg til Vestli og Trosterud som er klare, kommer Nøklevann, Bekkelaget, Haugen og Stovner som også skal ha midlertidige skolepaviljonger. Fra bestilling til ferdig levert bygg går det kun en til seks måneder.

Opparbeidelse av utearealer  er en del av leveransen ved flere av skolene. Da med både lekeplasser og grøntområder .

Tilbakemeldingene så langt er strålende, både fra Undervisningbygg så vel som fra elever og lærere.

For Malthus Uniteam sier Salgs- og Markedsdirektør Kenneth Nilsson sammen med kollega og prosjektleder, Freddie Rhode, seg meget fornøyd med gjennomføringen og samarbeidet med underleverandører. Det samme gjør Eirik Sundt fra Undervisningbygg og inspektør ved Vestli Skole, .

 

 

Siste nyheter

Uniteam Sverige vinner kontrakt i Eskiltuna

17.07.2019

Uniteam Sverige har vunnet en kontrakt for å bygge fire midlertidige klasserom som vil være klare 20. august til skolestart. Det er en veldig tidkrevende tidsplan fra kontrakt til ferdig hus, men selskapet føler seg optimistisk om utfordringen.

Det er store utfordringer med dette oppdraget. Likevel føler vi oss fortsatt trygge med vår prosess og vårt produkt, noe som betyr at vi har store forhåpninger om å gjøre dette på den fastsatte tiden. Eskilstuna kommune og vi har hatt en god dialog fra tildeling og nå kontrakten, og de er godt klar over de utfordringene det medfører, sier Kristian Grimsbo, som er Operational Head of Uniteam AB.

En og en halv måned fra kontrakt til ferdig hus. Ja, dette er tiden selskapet planlegger å gjennomføre fire midlertidige klasserom i Eskilstuna. Modulene er på lager i dag, så den store utfordringen er først og fremst å ta ut vann, kloakk og elektrisitet til bygningen, og at Sverige nå starter ferien, noe som gjør det vanskeligere å få tak i installatørene. Byggeprosjektet starter nå umiddelbart for å takle den tøffe tidsplanen som nå er satt.

Selskapet har lang erfaring med midlertidige lokaler, da de er en av Norges største aktører innen modulær leasing. I 2018 ble den svenske avdelingen startet med moduler og har siden da utviklet et konkurransemodulært system som er bygget for å møte krav fra og med i dag.

Les mer

Nytt Helsehus for Hadsel kommune vunnet av Malthus Uniteam AS

29.03.2019

Malthus Uniteam har vunnet kontrakt på levering av nytt Helsehus til Hadsel kommune

Les mer

Malthus Uniteam – Sertifisert Carrier Senter

03.05.2018

Mandag 23. april ble Malthus Uniteam sertifisert som Repair Centre for Carrier, verdens største leverandør av aggregater til kjøle-, fryse- og varmecontainere.

Les mer

Malthus Uniteam leverer anleggsleir til Stangeland Maskin

20.05.2019

Malthus Uniteam levere anleggsleir til Stangeland Maskin i forbindelse med bygging av Guleslettende Vindpark. Guleslettene vindpark bygges i Flora og Bremanger kommuner, nord for Florø.

Leveransen består av boligrigger, kantine og kontorer. Totalt 90 moduler.

Utleie av anleggsleirer er ett viktig virksomhetsområdet for Malthus Uniteam hvor vi har lang erfaring med å skape gode løsninger.

Les mer
Nyhetsarkiv