Spisebrakker for en hyggeligere lunsj

Selv om du er i en midlertidig anleggsperiode, skal det ikke stå i veien for ordentlige spisepauser og hyggelige stunder på arbeidsplassen. Gi deg og dine kollegaer den lunsjen dere fortjener med mobile spisebrakker.

Få en oversikt over våre løsninger for spisebrakker som vi tilpasser deres behov og prosjekt.

Spisebrakker med integrert kjøkken

Trenger dere smarte og tilfredsstillende spiseløsninger? Våre dagrigger består av funksjonelle moduler vi kan sette sammen og forflytte raskt, enkelt og effektivt – basert på deres behov. Våre spisebrakker består av spiserom vi kan levere med ferdig innredning. Enten dere er rundt fem eller opp mot femti personer, kan vi levere spisebrakken med så mange bord og stoler dere trenger. Endrer prosjektet og mannskapet i størrelse, er det enkelt å justere spisebrakken med både færre og flere moduler. Våre brakker er fleksible og har få begrensninger.

Se vår moduloversikt.

Utover å ha et spiserom, kan det være dere ønsker å kunne lage matpakke eller tilberede mat. Da vil det lønne seg med en spisebrakke med integrert kjøkken. Med våre moduler er det enkelt å koble til elektrisitet og VVS (varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk). Vi kan altså gjøre spisebrakkene fullt operative fra første dag dere trenger dem.

Spisebrakker med garderobe og toalett

Vil du ha et sted å legge fra deg yttertøy før du tar morgenkaffen med kolleger? Eller trenger du å skifte til arbeidsklær på anleggsplassen? Det kan dere med en garderobe sammen med spiserommet. Vi leverer garderober som kan settes sammen som en modul med andre moduler. Garderoben kan vi levere ferdig innredet – med toalett og dusj. 

Dersom dere ønsker å legge til en modul på et senere tidspunkt i anleggsperioden, er det fullt mulig. Våre moduler er fleksible, og det er enkelt å koble til spiseplasser, møterom og andre moduler. Vi kan installere modulene og brakkene raskt når behovet skulle dukke opp. Vi kan også fjerne brakkene etter behov.

Vi tilbyr kjøp, leasing og leie av spisebrakker

Alle våre moduler har kort byggetid, ferdig innredning, fleksible fasiliteter og høy kvalitet, slik at du kan sikre best mulig drift og raskere avkastning.

Når du vil ha en midlertidig løsning, kan det lønne seg å leie spisebrakken. Vi produserer for salg og utleie i samarbeid med våre kunder.Trenger du en midlertidig eller permanent arbeidsbrakke? Vi i Algeco spesialiserer oss på komplette og nøkkelferdige boligrigger og brakker. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for ditt prosjekt.